Büyük Ağacı Ortaokulu


Vizyon: Okulumuza sosyal ve kültürel faaliyetlerde çeşitli dereceler getirmek ,akademik anlamda ise Anadolu ve Fen Liselerine her yıl artan sayıda öğrenci göndermektir .

Misyon: Öğrenmeyi öğrenen ,değer yargıları güçlü ,kendine güvenen ,kendini özgür hisseden,ulusal ve evrensel duygu ve düşüncelere açık bireyler yetiştirmeye ; akademik başarı ile beraber ,sosyal,kültürel aktivitelerle beslenen bir eğitim öğretim ortamında hayat boyu öğrenme temelleri üzerine faaliyet göstermektedir.

Başarılar: Atletizm yarışmasında ilk Üçe giren öğrencilerimiz. 1.Keje AK (1500 MT. Kızlarda 1.) 2.Şemse AK (1500 MT. Kızlarda 3.) 3.Aysel ATAŞOĞLU (2000 MT. Kızlarda 3.) 4.Mustafa BOZDAĞ (2000 MT. Erkeklerde 3.)

Saatler: 08:20-14:30
Isınma: Kalorifer ile ısınmakta.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ VAR
Sportif Etkinlikler: AĞIR SİKLETTE 1. OLAN ÖĞRENCİMİZ İBRAHİM HALİL KIRĞIL AĞIR SİKLETTE 2. OLAN ÖĞRENCİMİZ AZAT APAYDIN HAFİF SİKLETTE 2. OLAN ÖĞRENCİMİZ SIDIKA BOZDAĞ TÜY SİKLETTE 2. OLAN ÖĞRENCİMİZ ZELİHA AKBULUT OKULUMUZ İLÇE DE YAPILAN SATRANÇ TURNUVASINDA 3. OLDU OKULUMUZ İLÇEMİZ ORTAOKULLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA 3. OLMUŞTUR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Köyümüzün insanları sıcak kanlı ve öğrencileri saygılıdır

Telefon - 05423270990

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://buyukagaciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜKAĞACI MAH. BÜYÜKAĞACI KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 1 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretmen :9
Öğrenci :94
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :346
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Köyümüz Suruç Ovası´nın geniş düzlüklerine kurulmuş,gerek doğasıyla gerek insanıyla misafirlerine güzel bir kırsal deneyim yaşatan büyük bir köydür.Urfa merkezin güneybatısında kalan köyümüz Suruç ile şehir merkez arasında kalmaktadır.Şehir merkezinden direk Köye ulaşım mümkün olmakla birlikte yol şartları yeterince iyidir.

Adres - BÜYÜKAĞACI MAH. BÜYÜKAĞACI KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 1 SURUÇ / ŞANLIURFA

Ulaşım Suruç ilçe merkezinden okulumuza öğretmen servisi mevcuttur.Lojmanda kalmayan Öğretmenlerimiz bu servisle okulumuza ulaşmaktadır.İlçeden köyümüze yolun tamamı asfalttır.Araçla ulaşımda herhangi bir sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 15 km 25.dk dır.Merkeze uzaklık 45 km 50 dk